Stora salen

Startskottet för att hyra ut denna lokal var 1971 när Konserthuset renoverades och Filadelfiakyrkan var värd för utdelningen av Nobelpriset. Sedan dess har många stora arrangemang huserat i denna ljusa och magnifika konsert- och föreläsningssal med högt i tak, stor scen och riktigt bra akustik. Den är anpassad för event i olika storlekar med personantal på 750, 1500 eller 2200 personer beroende på hur de olika läktarna delas upp.

Här arrangeras allt från stora professionella konserter och konferenser till föreläsningar och skolavslutningar. All teknik finns på plats, det är bra med kommunikationer och läget är perfekt! Lokalen har fasta stolar som är numrerade för att enkelt kunna säljas via biljettombud när någon av de större konserterna anordnas.

Vi är ofta värd för de större evenemangen och har stor vana av teknik i olika former och har satt ihop olika stora paket för ljud- och film. I en lokal av denna storlek krävs kunnig personal för att sköta ljus, ljud och livesändingar, vilket vi såklart tillhandahåller. Läs mer här. Hör av dig till oss för mer information om vad vi kan erbjuda och prisuppgifter.

  • Bredband fiber 100 Mbit
  • Kostnadsfri trådlös internet-access i hela konferensområdet
  • Tillgång till whiteboard, flip-chart, konferensblock och pennor.
  • Projektor mot tillägg

Vi har olika prisupplägg för olika typer av event. Kontakta oss offert!

Intresserad av att boka Stora salen? Fyll i bokningsformuläret i högra hörnet. Vill du veta mer om våra andra lokaler eller har frågor kan du också kontakta oss på bokning@rorstrandskonferens.se eller ringa oss på 08 457 09 75.